Bed and Breakfast de Tobbedanser Harlingen

Diner time

Niet uniek, maar wel erg makkelijk voor u.
U kunt bij ons ook van een warme maaltijd gebruik maken voor slechts €15,00 pp. incl. dessert.

Een gezonde maaltijd altijd met verse groenten en een goed stukje vlees variërend van een gehaktbal tot een overheerlijk stoofpotje, een smakelijke Italiaanse lasagne of een bijvoorbeeld een rijstschotel, afhankelijk van "wat de pot schaft".

Lijkt het u iets om van en gezonde warme maaltijd te genieten? Ga dan naar direct boeken hieronder!


Wij zijn Corona proof!


Corona crisis

Eigenlijk willen we het er niet over hebben, maar toch....., wij houden rekening met uw- en onze gezondheid. Wij snappen dat het best lastig is om uit te zoeken waar je goed- en veilig kunt voor een overnachting. Wij hebben de volgende maatregelen getroffen:
  • Bij de entree van de B&B staat er hand-gel klaar om uw handen te desinfecteren.

  • Wij plaatsen bij elke wissel van onze gasten een luchtreiniger in de kamer, deze ontdoet de in de kamer aanwezige lucht alle  bacteriën
    en virussen, niet onbelangrijk in deze tijd!
  • Er liggen vochtige doekjes om de deurkrukken voor alle zekerheid  nog eens te kunnen reinigen.

  • Er zijn daar waar nodig kuchschermen geplaatst.

Wij ontzorgen!

Wij Wijtze en Demelza, uw gastheer en gastdame van de Tobbedanser in Harlingen stellen alles in het werk om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Of u nu een zakelijke- of doorreizende gast bent, of voor ontspanning een leuk weekend Harlingen wilt boeken, het maakt niet uit, als gast van onze B&B kunt u met ons aan tafel mee-eten (chambre d'hote zoals dat in Frankrijk heet), handig vooral nu de restaurants gesloten zijn. Tijdens het boekingsproces kunt u aangeven op het formulier of u van deze service gebruikt wenst te maken. Uiteraard hebben wij geen menukaart, maar lekker eten wat de pot schaft en natuurlijk kunt u aangeven waar u echt géén liefhebber van bent!

Tijdens de Corona crisis kunt u bij ons gewoon in onze ontbijtruimte van uw ontbijt genieten tenzij de bezetting te vol wordt dan kunnen wij nog schuiven in tijd, als dat niet mogelijk is, dan kunnen wij het ontbijt op uw kamer brengen zodat alles veilig is en blijft!

Bent u aan het werk in Harlingen en u wilt bijv. volpension boeken (omdat de restaurants gesloten zijn), dat is zeker mogelijk bij ons. Uw gastvrouw Demelza houdt van koken, een lekkere gezonde maaltijd wordt voor u bereid, dan kunt u toch  genieten van een smakelijke- en gezonde maaltijd, veel makkelijker kunnen wij het niet voor u maken.

Natuurlijk hopen wij, dat wij toch allemaal weer snel normaal kunnen gaan leven en daarnaar ook te handelen, want het komt de gezelligheid niet ten goede dat begrijpen wij maar al te goed, maar regels zijn regels en daar doen we weinig aan in deze tijd, wij blijven positief!

Wij zien u graag in onze B&B, komt u ook?

Hartelijke groet,

Wijtze en Demelza

Bed and Breakfast de Tobbedanser Harlingen