Bed and Breakfast de Tobbedanser Harlingen
zaterdag 17 december lichtjestocht in Harlingen

Lichtjestocht 2022 op zaterdag 17 december!
Het is zover! Na 3 jaar organiseert Vereniging Oud Harlingen weer een Lichtjestocht voor jong en oud. Een mooie (gratis) wandeling langs lichtjes, monumenten en door steegjes. Laat je verrassen door muziek en theatrale acts. Onderweg is hier en daar een “hapje en een snapje”. De route kunt je vinden door de lichtjes te volgen, die als een sliert door de binnenstad van Harlingen gaan. Save the date: zaterdag 17 december!

the passion 2023

The Passion 2023

The Passion is een muzikale paasvertelling over het lijden en sterven van Jezus Christus. De nieuwe editie van The Passion wordt elk jaar uitgezonden op Witte donderdag. Komend jaar is dat in Friesland's enige zeehavenstad: Harlingen. Waar anders past een groot live en cultureel popevenement beter dan in een culturele trekpleister aan zee. De route van de processie en de cast van The Passion worden volgend jaar bekend gemaakt. De dertiende editie van The Passion 2023 wordt live vanuit Harlingen uitgezonden op Witte Donderdag 6 april om 20.30 uur bij de KRO-NCRV op NPO 1. Ben jij erbij?
The Bluescruise Harlingen/Terschelling

Let’s rock again!

Na twee jaren zonder hebben we goede hoop om dit jaar dan eindelijk de 20e editie te kunnen organiseren. Het staat nu van 23 t/m 25 september 2022 in de agenda.

Maar wat is die Bluescruise nou eigenlijk?? Het is een jaarlijks muzikaal evenement in het laatste weekend van september. Met historische zeilschepen wordt een weekend zeiltocht van Harlingen naar Terschelling en vice versa gemaakt met bluesbands en (blues)muziekliefhebbers.

Straatfestival Harlingen zaterdag 18 juni!!

нⷩiͥeͤрⷬ hͪiͥeͤрⷬ,̓ hͪoͦeͤrͬaͣ!
Na twee jaar afgelasting, kan het nu eindelijk in de agenda: zaterdag 18 juni vieren we het 30-jarig jubileum van het Straatfestival in Harlingen!

De eerste zomerzon, een prachtig eiland, een bruisend theaterprogramma vol nationale en internationale theatergroepen en lekkere muziek. Go Oerol! Op strand, in de duinen, het bos, de schuur, de dijk of gewoon op straat. Waar je ook om je heen kijkt, er gebeuren altijd mooie, rare of verbazingwekkende dingen.
Boek nu vooraf aan uw verblijf op terschelling, een overnachting bij Bed and Breakfast de Tobbedanser in Harlingen. 


Bed and Breakfast de Tobbedanser Harlingen