Juni feestweek, Lanenkaatsen, straatfestival en kermis. 13 tm 19 juni

Lanenkaatsen:
Een echte Harlinger traditie is het jaarlijkse Lanenkaatsen in combinatie met de Juni Feestweek.
In de gelijknamige straat wordt gedurende een week binden hier topstraatkaatsers de strijd met elkaar aan en dat is een bezoekje zeker waard.
En voor wie niets van kaatsen weet, met de nodige Harlinger humor is er altijd wel een ‘deskundige’ die het kaatsen even uit de doeken doet.

Kermis op de Schritsen, zwieren, zwaaien, botsen of een gokje wagen.., oliebol, suikerspin en gebraden kippetje: 't is een feest voor iedereen! Van 13 t/m 19 juni 2022 vindt in Harlingen weer de Harlinger Feestweek Kermis plaats. De Schritsen komt dan vol te staan met geweldige attracties, waar je 7 dagen lang van kunt genieten!

De Harlinger Feestweek Kermis doet elk jaar zijn best om van de Kermis een feest te maken waar iedereen plezier aan beleeft. Met de mooiste en spannendste attracties en nieuwste snufjes op kermisgebied.

Het Straatfestival is sinds 1990 een jaarlijks terugkerend, theater‐, performance en muziekfestival in Harlingen.

Zaterdag 18 juni tussen 14.00 uur en 18.00 uur staat de Harlinger binnenstad weer in het teken van muziek, dans, (straat)theater, circusacts, (kids)entertainment en vertier!

Acrobaten veroveren het luchtruim, her en der in de stad word je verrast door het straattheater, steltlopers, muzikanten, spektakel, kolder, acrobatiek, workshops en vanaf diverse podia hoor je vet lekkere muziek. Kortom: voor elk wat wils en dit alles pal aan de Waddenkust!

Samen maken we het Harlinger Straatfestival nog mooier! Meedoen? Leuk!Straatfestival Harlingen biedt een podium aan een allerlei (plaatselijke)muzikanten, acts en straatartiesten. Heb je een leuke act of een te gekke voorstelling, meld je dan aan om deel te nemen aan het Straatfestival Harlingen!