Bed and Breakfast de Tobbedanser Harlingen

Leuke fietstocht!!

Vakantie in Nederland

Het wordt weer mooi weer en je kan er even tussenuit om even wat andere lucht te snuiven, hoe lekker kan dat zijn? Lekker naar het strand, of een dagje Vlieland of Terschelling, fietsen in Noord-West Friesland daar kun je nog de stilte vinden in Nederland. Lijkt u dit wat?

Boek dan eens een weekendje of een midweek bij de Tobbedanser in Harlingen en geniet van de gezonde zeelucht hier.

Je kunt hier ook met ons mee-eten tegen een betaalbare prijs!

Zin in? Ga dan naar https://www.detobbedanser.nl/ of direct naar meteen boeken: https://www.detobbedanser.nl/hotel-reserveren-in-harlingen en vul het formulier in.

Zien wij jou ook een keer in onze B&B?

Wijtze en Demelza Hempenius

Leuke fietstocht!!

Vogels kijken in Friesland

lengte 57.02 km  Kcal 998  Fiets 3 uur 19 min  E-bike 2 uur 39 min

Pietersbierum, Achlum, Schraard, Kimswerd

Trekvogels volgen het liefst de kustlijn, daarom is het noordwesten van Friesland een geliefd gebied bij vogels op hun trektocht naar het hoge noorden of het diepe zuiden. Met de Waddenzee en het IJsselmeer in de buurt biedt het veiligheid, rust en voedsel. Neem bijvoorbeeld het Hegewiersterfjild, waar je bontbekplevieren, kieviten, scholeksters en visdiefjes ongestoord kunt bekijken vanuit de vogelkijkhut. Maar ook de kleine Filenspolder is ondank zijn geringe afmetingen van groot belang voor de grutto en de tureluur. Het Westerhitzumerbos biedt onderdak aan een grote kolonie blauwe reigers, terwijl het Flietsterbosk ruimte biedt aan de wielewaal, de havik en de gekraagde roodstaart.

Boek nu voorafgaand een overnachting bij B  & B de Tobbedanser

Bed and Breakfast de Tobbedanser Harlingen